divendres, 12 d’abril de 2013

Recta final de la campanya Recicla Cultura

Estem ja encarant la recta final de la campanya Recicla Cultura i volem informar-vos d’algunes coses d’aquesta gran campanya en la que participem com escola i que potser des de aquest àmbit més local no veiem.

  

Actualment a la campanya Recicla Cultura ja hi participen 14 escoles, 5 universitats i la Biblioteca Font de la Mina. També s’han unit com a punts Recicla Cultura el CCCB, el Club de Cultura Tr3sC i entitats públiques com l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la Diputació de Barcelona. 

Per últim, l’altaveu de difusió ha crescut molt. Ens els propers dies tindrem una campanya al web del Periódico, i també a l’edició impresa. A més, Ràdio 4 farà falques de ràdio, i Barcelona Televisió farà un seguiment de la campanya. 

Molts autors de renom han donat llibres signats per tal de ser sortejats. Tothom pot participar al sorteig de llibres d’autors com: Màrius Serra, Roser Capdevila, Empar Moliner, Vicenç Villatoro i Joana Raspall entre altres. És molt senzill, podeu fer-ho des del formulari que hi ha al web (www.reciclacultura.org). 


Per finalitzar, volem recordar-vos que aquí a l’Escola Pia de Sabadell la venda dels llibres recollits es farà dilluns 22 i dimarts 23 de 12:45 a 13:45 i a partir de les 17:25 hores a l'entrada principal de l’escola. Aquí a l’escola la recollida de llibres va a un ritme espectacular, moltes gràcies per la vostra participació.