divendres, 19 d’abril de 2013

Recicla cultura 2013 i Roses

Com ja sabeu l’escola participa enguany de la campanya Recicla Cultura de la Fundació Servei Solidari de l’Escola Pia. Ja tenim finalitzada la primera part, la recollida de llibres, amb uns resultats que han superat les expectatives inicials recollint molts i molts llibres. Moltíssimes gràcies a tothom! 

Això demostra un altre cop que la comunitat educativa d’aquesta escola té un esperit solidari enorme, i suposa que dilluns i dimarts podreu triar i remenar entre molts llibres per tal de trobar aquell que us pot interessar. Us recordem que la venda dels llibres (tots a un preu simbòlic) és realitzarà els propers dilluns 22 i dimarts 23 de 12:45 a 13:45 i a partir de les 17:25 hores a l'entrada principal de l’escola. Les vendes les duran a terme alumnes de l’assignatura d’Emprenedoria de 3r d’ESO. 

També aprofitem aquest escrit per informar-vos que un grup d'ex-alumnes de l'escola que formen part del Casal de Joves Pare Sallarès tindran una parada de venda de roses a la plaça del Pi-Pi, cantonada amb el Carrer de Gràcia. També vindran a l'escola a vendre'n, i els diners que recullin serviran per finançar un projecte solidari pel 2014.