dimecres, 10 d’abril de 2013

Premi Futurs Talents per Jordi Bellmunt

El passat dissabte 6 d'abril vaig assistir a l'entrega de premis del programa Futurs Talents, organitzada i promocionada per la Universitat Abat Oliba CEU, on se'm va atorgar una beca del 50% en el doble grau de Dret i Ciències Polítiques de la mateixa universitat, en qualitat de segon guanyador.


En el concurs es tenia en compte tant l'expedient acadèmic de cadascun dels alumnes de Batxillerat, com el treball de recerca que s'havia realitzat. I així doncs, juntament amb altres 16 finalistes, on, m'agradaria recalcar, 14 eren noies, vaig sortir a recollir l’accèssit. 

Va ser una experiència molt gratificant, des d'una perspectiva acadèmica; doncs se't valora la feina feta al llarg de tot el Batxillerat. I, també, des d'una perspectiva més emocional, el suport que em van donar els professors, en el meu cas, concretament, la meva tutora de treball de recerca i el meu tutor de classe, l'Estefania i el Ramon, respectivament; va ser molt reconfortant. Estic molt content de com ha anat tot! 

Jordi Bellmunt