dilluns, 15 d’abril de 2013

Aplec Mou-te a Granollers

Sota el lema "Esforça't, és la clau per créixer!" un centenar de persones de Sabadell van participar a l'Aplec dels grups Mou-te de Catalunya. Aquest any acollia la trobada l'Escola Pia de Granollers. 

Van centrar la jornada en una Festa Major, la festa major dels blaus i els taronges. Durant el matí, per grups, van participar en una gimcama les proves de la qual feien pensar que sense la col•laboració de tots és impossible guanyar. I que sense l'esforç de cadascú el grup no podia avançar. Ho deien: l'esforç és la clau per créixer. És a dir, cal voluntat, motivació, entusiasme, il•lusió,... en definitiva, moltes ganes de voler avançar i canviar les coses. Però no és només qüestió d'esfoç, valentia o coratge individual, cal obrir-se als altres i deixar-se ajudar. Hem de poder fer tant com puguem amb confiança i esperança. 


Després de la celebració de l'Eucaristia presidida pel P. Jaume Pallarolas (provincial de Catalunya) on hi va haver fins i tot desfilada de capgrossos, es va fer el dinar de germanor amenitzat per una xaranga molt animada. Per acabar, un animador va tancar la jornada. Podeu veure més fotografies de la jornada a l'àlbum fotogràfic en aquest web.

Pels que voldreu repetir o pels que us vau quedar amb les ganes... anoteu-vos que el dia 27 d'abril del 2014, l'Aplec del Mou-te serà a l'Escola Pia d'Igualada!!!