divendres, 18 de gener de 2013

Missatge d'agraïment de l'Escola Pia a Cuba

El dia 24 de desembre durant la tradicional Missa del Pollet es va fer una col•lecta econòmica pels projectes que l'Escola Pia està desenvolupant a Cuba de la mà dels escolapis. Entre ells, hi ha en Salvador Riera i en Víctor Filella que fins fa un parell de cursos participaven activament a la nostra escola fent classes, a l'equip de pastoral i a les Eucaristies Familiars. Des de Cuba ens fan arribar aquestes línies.

Estimats amics i amigues, 

Els qui formem la comunitat de l’Escola Pia de Cuba volem agrair-vos l’aportació econòmica que, en el marc de la celebració de la Missa del Pollet, vau fer a favor de les activitats educatives que realitzem en aquesta illa caribenya. Som conscients de la difícil situació econòmica que es viu, en aquests moments, a Catalunya, situació que, possiblement, a molts de vosaltres us afecta intensament. Per això, valorem encara més el vostre gest solidari. 

Desitgem que, aquest nou any, romangui en vosaltres el bon ànim a fi que, malgrat les adversitats, continueu el bon servei educatiu que realitzeu, tot confiant que dóna i donarà fruits de felicitat per a les persones i fruits de millora social. Per la nostra part, procurarem fer el mateix entre la gent d’aquest país, preciós, però que acumula tant de patiment. 

Rebeu una forta abraçada. 

Salvador Riera
Víctor Filella