dimarts, 11 de desembre de 2012

Venda espelmes Mans Unides

Volem informar-vos d’una iniciativa que el departament de Pastoral de l’escola vol portar a terme abans d’acabar el primer trimestre. Es tracta d’una col•laboració solidària per ajudar concretament a Mans Unides. Consisteix en “Posar llum a un Projecte Solidari”, concretament per a la creació d’un centre educatiu de menors en situació de conflicte a Costa de Marfil (Àfrica Oest). 

La finalitat és reunir una gran quantitat d’espelmes que ens han fet arribar els voluntaris de Mans Unides i que vendrem al preu d’1,50 Euros. L’encesa tindrà lloc a la plaça Sant Roc (escales de Sant Fèlix), el dissabte 22 de desembre a partir de les 6 de la tarda on hi actuarà la Piafònica, coral de pares i professors de l'Escola Pia de Sabadell.

Passarem a vendre les espelmes per les classes de 3r., 4t., 5è. i 6è. de primària, tot ESO i Batxillerat el dijous dia 13 de desembre al matí. A més a més, uns quants alumnes voluntaris de Batxillerat, muntaran tres paradetes per vendre les espelmes el dimarts dia 18 de desembre, a les 17:30 hores: una a l’entrada principal, una altra a l’entrada del c/Garcilaso i la darrera a la porta del c/Estrella. 

Esperem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida per part vostra. Gràcies de nou, per la vostra solidaritat.